Onze slagerij in de media
slagerij Franz Gerritschen
Als ambachtelijke maar creatieve slagerij komen we af en toe in het nieuws met nieuws. Zo kun je regelmatig wat leuks lezen over onze slagerij.
Lees meer over ons in de media:
Eigen Worstmakerij
Worstelijk
De slagerij- en worstmakerij in Zevenaar is dé plek waar we jouw favorieten klaarmaken en bereiden. De hele verwerking van zowel runderen als varkens gebeurt in de eigen slagerij en worstmakerij. Zo weten we niet alleen waar het vlees vandaan komt, maar verwerken we ook authentieke bereidingswijzen en recepten in al onze producten. Kwaliteit én ambacht, dat proef je terug in de heerlijke smaak.
Het team van Slagerij Gerritschen zorgt elke dag voor verse en heerlijke producten, speciaal voor jou, met Franz als slager aan het roer. Zo maken wij Worstelijke producten.
We zijn niet alleen ambachtelijk bezig, maar we verzinnen regelmatig nieuwe producten om onze klanten te verrassen. Onze slagerij heeft de afgelopen jaren diverse prijzen gewonnen voor onze innovatieve en kwalitatieve producten.