• Didamsestraat 3, 6901 HA Zevenaar
  • VOLG ONS ONLINE

Over het vlees

Producten uit de regio van de Liemers

Lokaal geselecteerd

Ambachtelijke producten komen uit de regio. Franz selecteert zelf de varkens en runderen waar we de lekkerste producten van maken. Deze dieren komen niet van ver, maar komen uit de Liemers. Ze worden volledig klaargemaakt in onze eigen slagerij en worstmakerij. Zo weten wij 100% zeker waar onze producten vandaan komen en wat de oorsprong is. Dierenwelzijn en kwaliteit van leven staan hierbij voorop. Ook al gebruiken we dierlijke producten, ze worden niet zomaar “naar de slacht” gebracht. Liefde voor het dier en kennis over de dieren zijn de basis van passie en liefde voor ons vak.

 

Regelmatig gebruiken we ook lokale gerechten met groente en fruit. Ook hierbij zorgen we dat dit zoveel mogelijk uit de Liemers komt. Denk aan heerlijke Hollandse asperges, aardappelen, broccoli en andere groenten en fruitsoorten die we lokaal inkopen. Dit zorgt voor de beste kwaliteit en smaak.

franz selecteert runderen
Franz selecteert op locatie de runderen en varkens voor de beste kwaliteit.

Eigen Worstmakerij

Lokaal

We vinden het belangrijk dat je weet waar de producten vandaan komen. Vlees komt niet uit een blikje of petrischaaltje maar uit de omgeving. Daarom werken we ook niet met dure en hippe merknamen voor vleeswaren. We noemen het diertje bij zijn naam. Eerlijk en nuchter, dat is de Liemerse achtergrond die doorstraalt in onze winkel.

 

De dieren worden goed behandeld en krijgen de ruimte. Ook dat proef je terug in de kwaliteit van onze vleeswaren.

Geen dure namen,
wel het lekkerste vlees!

Wist je dat we alles van de runderen en varkens verwerken in de beste producten? Picanha noemen we gewoon staartstuk, een Tomahawk Steak is een riblap met bot en een Brisket is gewoon heerlijke runderborst. Hieronder zie je de runderkaart, daar zie je waar diverse producten vandaan komen.

Deze gezichten kom je tegen in de slagerij

Even voorstellen

Slagerij Gerritschen

Didamsestraat 3
6901 HA Zevenaar
0316 – 52 35 19

info@slagerijgerritschen.nl
KVK: 09134568
BTW: 81182961B01

Slagerij Gerritschen

Didamsestraat 3
6901 HA Zevenaar
0316 – 52 35 19

info@slagerijgerritschen.nl
KVK: 09134568
BTW: 81182961B01