• Didamsestraat 3, 6901 HA Zevenaar
  • VOLG ONS ONLINE

Over slagerij Gerritschen

Al Jaren een begrip in de liemers

slagerij Franz Gerritschen

De passie voor het slagersvak stroomt al meer dan 100 jaar door de aderen van de familie Gerritschen en wordt er met de paplepel in gegoten. De slagers uit onze familie staan voor ambacht, kwaliteit en het welzijn van de dieren. Ons vlees heeft een verhaal en dat vertellen we je graag.

 

Op de vertrouwde locatie aan de Didamsestraat kwam slagerszoon Franz in 2003 van Didam naar Zevenaar om de traditie van de familie voort te zetten. Zowel zijn vader als opa waren slagers. Ze hadden oog voor kwaliteit, dierenwelzijn en ze hoefden door hun ambachtelijke werkwijze niets te verspillen. In onze eigen slagerij en worstmakerij zorgen we nog steeds voor de volledige verwerking van de varkens en runderen en gaat er niets verloren. Geniet van heerlijke riblappen, biefstuk van de kogel, gehakt, filet americain en schenkel voor in de soep naar jouw grootmoeders recept. 

 

Kom langs in onze winkel en ontdek de producten en het brede aanbod. Wil je zelf uitgebreid koken, bereid je liever een snel product of kies je voor onze kant-en-klare verse maaltijden? Je kunt bij ons altijd wat lekkers vinden. #AmbachtVanDeSlager

Hierboven zie je een foto van de nieuwe generatie Gerritschen, Felix en Floris. Ook die proberen we te enthousiasmeren voor dit geweldige slagersvak. 
franz gerritschen

Eigen Worstmakerij

Worstelijk

De slagerij- en worstmakerij in Zevenaar is dé plek waar we jouw favorieten klaarmaken en bereiden. De hele verwerking van zowel runderen als varkens gebeurt in de eigen slagerij en worstmakerij.  Zo weten we niet alleen waar het vlees vandaan komt, maar verwerken we ook authentieke bereidingswijzen en recepten in al onze producten. Kwaliteit én ambacht, dat proef je terug in de heerlijke smaak.

 

Het team van Slagerij Gerritschen zorgt elke dag voor verse en heerlijke producten, speciaal voor jou, met Franz als slager aan het roer. Zo maken wij Worstelijke producten. 

 

We zijn niet alleen ambachtelijk bezig, maar we verzinnen regelmatig nieuwe producten om onze klanten te verrassen. Onze slagerij heeft de afgelopen jaren diverse prijzen gewonnen voor onze innovatieve en kwalitatieve producten.

Geen dure namen,
wel het lekkerste vlees!

Wist je dat we alles van de runderen en varkens verwerken in de beste producten? Picanha noemen we gewoon staartstuk, een Tomahawk Steak is een riblap met bot en een Brisket is gewoon heerlijke runderborst. Hieronder zie je de runderkaart, daar zie je waar de diverse producten vandaan komen.

Slagerij Gerritschen

Didamsestraat 3
6901 HA Zevenaar
0316 – 52 35 19

info@slagerijgerritschen.nl
KVK: 09134568
BTW: 81182961B01

Slagerij Gerritschen

Didamsestraat 3
6901 HA Zevenaar
0316 – 52 35 19

info@slagerijgerritschen.nl
KVK: 09134568
BTW: 81182961B01